Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seară, după o analiză a proiectelor CNAIR că majoritatea avansează bine, dar sunt şi unele care trebuie accelerate. ”Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii care să accelereze proiectele”, a transmis ministrul. Acesta a precizat că în perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut astăzi o nouă şedinţă de analiză a proiectelor CNAIR. Conducerea şi echipa tehnică mi-au prezentat evoluţia proiectelor de infrastructură rutieră. Timp de 4 ore am analizat în detaliu fiecare proiect în parte”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.  

Potrivit ministrului, ”majoritatea proiectelor evoluează bine”.  

”Sunt şi proiecte care trebuie accelerate! Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii, care să accelereze proiectele”, a mai transmis ministru. 

Grindeanu anunţă că vineri va fi analizat în CTE CNAIR proiectul tehnic pentru Autostrada Buzău-Focşani. 

”În perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti. Aştept începerea sezonului de construcţii pentru a vedea evoluţii şi în şantiere. Până atunci CNAIR pune la punct toate aspectele logistice”, a mai afirmat Grindeanu.  

Potrivit acestuia, dacă proiectele sunt pregătite din timp, ”la momentul reluării lucrărilor nu vor mai putea fi invocate blocaje cauzate de autorităţi”.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.