Societatea Naţională a Sarii (Salrom), singurul producător de sare din România, a lansat o licitaţie deschisă prin care vrea să implementeze un Sistem Informatic Integrat de planificare a resurselor (ERP), incluzând licenţe, servicii de implementare, echipament hardware de testare, servicii suport şi mentenanţă, contract cu o valoare estimată la 7,36 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemul urmează să fie implementat la sediul central al companiei şi la sucursalele acesteia, arată un anunţ publicat pe site-ul Salrom.

”Criteriul de atribuire a contractului: cea mai avantajoasă ofertă tehnico-economică”, arată anunţul.

Termenul limită de primire a ofertelor este 30 ianuarie. Garanţia de participare este de 140.000 lei. Salrom este unul dintre primii zece producători de sare din Europa. Societatea Naţională a Sării este controlată de Ministerul Economiei, care deţine 51% din capital, restul fiind deţinut de către Fondul Proprietatea (49%).

Compania numără circa 1.700 de angajaţi. Salrom a avut în 2016 o cifră de afaceri netă de 297,1 milioane lei şi un profit net de 30,1 milioane lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.