Simona Allice Man, eliberată săptămâna trecută din funcţia de secretar de stat al Ministerului Agriculturii, a fost numită în funcţia de director general adjunct plăţi şi administrativ al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), instituţia responsabilă cu gestionarea fondurilor europene destinate dezvoltării rurale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simona Man a fost numită în mai 2015, de către premierul de atunci, Victor Ponta, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii, după ce a fost retrasă de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Man fusese numită şefa ANT tot de către Victor Ponta, în noiembrie 2014, între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, după ce fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a anunţat că îl susţine pe Ponta în turul doi, în detrimentul lui Klaus Iohannis, actualul preşedinte.

La acel moment, Simona Man era preşedinte al Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Între timp, PP-DD a fost absorbit de către UNPR, partid în care Simona Man a devenit vicepreşedinte. 

În noua funcţie în care a fost numită, Simona Man va coordona activitatea Direcţiei Efectuare şi Contabilizare Plăţi Fonduri Europene, Direcţiei Economice şi Serviciul Recuperare Datorii, arată un comunicat emis miercuri de AFIR.

”Experienţa pe care o am este foarte importantă pentru a înţelege nevoile pe care le au beneficiarii şi pentru a lupta să simplific rapid modul de accesare a fondurilor”, susţine Simona Man, citată în comunicatul AFIR.

Săptămâna trecută, David Eugen Popescu a revenit, după aproape cinci luni, la conducerea AFIR, după ce Andras Szakal s-a retras din funcţia de director general al instituţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.