Silviu Popovici, preşedinte al PepsiCo pentru regiunea Rusia, Ucraina şi CSI, a fost numit preşedinte al companiei pentru Europa şi Africa-Subsahariană (ESSA), a anunţat joi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Popovici a fost o parte integrantă a succesului PepsiCo în Rusia şi Europa de Est în ultimii câţiva ani, a condus afacerile companiei într-o perioadă de volatilitate şi a profitat în acelaşi timp de noile oportunităţi de creştere, construind capabilităţi pentru viitor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Anterior, Popovici a fost timp de trei ani preşedinte al PepsiCo Rusia, iar înainte a avut funcţii de conducere la Wimm-Bill-Dann, conducând afacerile cu băuturi şi lactate.

Înainte de al lucra la PepsiCo, Popovici a avut mai multe funcţii de conducere la Coca-Cola în Europa de Est.

În total, PepsiCo a anunţat trei schimbări importante în conducerea companiei, pentru a susţine priorităţile strategice şi creşterea.

Astfel, Ramon Laguarta, actual director general al PepsiCo în regiunea ESSA, va deveni preşedinte al PepsiCo, urmând să coordoneze strategia grupului şi că colaboreze cu toate diviziile.

Totodată, Laxman Narasimhan, actual CEO pentru regriunea America Latină (LATAM), va deveni director general pentru regiunile LATAM şi ESSA.

Produsele PepsiCo sunt disponibile în peste 200 de ţări şi teritorii din întreaga lume, iar în 2016 grupul a generat venituri nete de circa 63 de miliarde de dolari, susţinute de mărci precum Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker şi Tropicana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.