Microsoft a extins disponibilitatea serviciului de jocuri PC Game Pass, care poate fi acum contractat şi din ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

40 de noi ţări au fost adăugate pe lista de regiuni în care este disponibil serviciul  PC Game Pass, printre acestea numărându-se mai multe ţări din Europa de Est, inclusiv România.

Pentru început, acesta va fi livrat sub formă de preview, însă, chiar şi aşa, pot fi accesate sute de jocuri incluse în abonamentul care promite un tarif promoţional în prima lună.

PC Game Pass va putea fi contractat şi accesat din aplicaţia Xbox Insider Hub. Versiunea de preview va ţine loc vreme de câteva luni celei finale, care va deveni disponibilă în iulie.

În total, acum sunt 86 de ţări unde este disponibil serviciu de jocuri pe bază de abonament vândut de Microsoft.

La ultimul anunţ oficial, în octombrie 2022, Microsoft s-a limitat în a spune că numărul de abonamente la PC Game Pass a crescut în ultimul an cu 159%.

În funcţie de versiune, Game Pass costă 10 sau 15 dolari pe lună. Variantele doar pentru Xbox sau doar pentru PC costă 10 dolari pe lună, în vreme ce 15 dolari pe lună este preţul versiunii Ultimate.

Venită din senin, după mulţi ani în care Microsoft a ignorat aceste pieţe, mutarea gigantului american pare să fie menită a convinge lumea că achiziţionarea Activision Blizzard în valoare de 69 de miliarde de dolari nu va afecta piaţa aşa cum se tem autorităţile din multe regiuni, inclusiv Europa, Marea Britanie şi Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.