Pizza, mâncarea chinezească şi cea românească au crescut comenzile platformei de mâncare online foodpanda.ro cu 120%, comparativ cu primele trei luni ale anului anterior, a anunţat joi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vârful de comenzi s-a înregistrat în platformă la sfârşitul lunii ianuarie, când temperaturile au fost extrem de scăzute şi i-au ţinut pe români în case, arată datele foodpanda România.

”Evoluţia din primul trimestru ne determină să credem că trendul de creştere se va menţine până la finele anului, inclusiv la nivelul bonului mediu, în contextul în care eforturile noastre se concentrează pe zonele cu spaţii de birouri, unde se plasează comenzi pentru mai multe persoane”, a declarat directorul pe România al platfomei de comenzi online, Radu Bălăceanu.

Cei care comandă cel mai des mâncare de pe Internet sunt bucureştenii, urmaţi de clujeni şi timişoreni, arată aceleaşi date.

Însă, clasamentul se schimbă la nivelul bonului mediu. Astfel, cea mai mare comandă medie se înregistrează în Bucureşti, de 60 lei, urmat de Braşov – 55 lei, Cluj – 50 lei, Timişoara – peste 45 lei şi, respectiv, Iaşi – 44 lei.

În ceea ce priveşte preferinţele culinare ale românilor care comandă online, preparatele preferate sunt pizza, mâncarea chinezească şi cea românească, conform reprezentanţilor companiei.

Platforma online de comenzi de mâncare foodpanda.ro colaborează cu peste 500 de restaurante din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.