Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat luni că a preluat Endo Institute, cel mai mare centru de diagnosticare şi tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Endo Institute are peste 10 specialităţi medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialităţi şi echipă chirurgicală multidisciplinară. În şase ani de activitate, instituţia a avut peste 400 de cazuri operate şi peste 2000 de paciente examinate. În luna iunie a anului trecut, Endo Institute a fost acreditat de Liga Europeană de Endometrioză (EEL) ca Centru de Excelenţă de nivel 3, singurul din România.

"Endo Institute a primit certificarea de Centru de Excelenţă de nivel 3 în endometrioză de la Liga Europeană de Endometrioză, devenind astfel al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara ţărilor vorbitoare de limba germană. Procesul de acreditare este unul complex, evaluând un număr de criterii stricte: managementul corect al informaţiei, protocoale eficiente de management şi tratament, chirurgia avansată multidisciplinară, operarea unui număr minim de 100 de cazuri de endometrioză pe an şi urmărirea minuţioasă a cazurilor post operatorii şi a rezultatelor pe termen lung", arată reţeaua de sănătate într-un comunicat.

În fiecare an, Liga Europeană de Endometrioză va realiza un audit la EndoInstitute, pentru asigurarea continue a calităţii expertizei medicale în domeniul diagnosticării şi tratării endometriozei.

"Endo Institute a fost iniţial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, aşadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialităţi secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor şi credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect şi un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei”, declară doctorul Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.

Reţeaua de sănătate Regina Maria gestionează în prezent un portofoliu de peste 570.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, reţeaua a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locaţii, achiziţia de aparatură performantă şi pregătirea echipelor medicale.

Compania a preluat în totalitate peste 30 de alţi jucători de pe piaţă, având o prezenţă proprie în 20 de judeţe şi acoperire naţională prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reuneşte peste 6.000 de angajaţi şi colaboratori în cele 64 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară, având peste 3.5 milioane de pacienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.