Reprezentanţii fabricii de hârtie din Dej afectate de un incendiu au precizat că daunele au fost exclusiv de natură materială, fiind afectată una dintre maşinile de produs hârtie tissue. "Avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată şi am început deja procesul de reconstrucţie", au transmis aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul zilei de ieri, la fabrica noastră din Dej a izbucnit un incendiu. Din fericire, personalul nostru a fost evacuat, urmând protocolul intern pentru astfel de incidente. Şase dintre colegii noştri au avut nevoie să fie evaluaţi de către echipajele de urgenţă care au fost prezente la faţa locului, conform cu procedura; nu au necesitat alte îngrijiri medicale. Le mulţumim încă o dată echipajelor de pompieri care au stins incendiul", au transmis, vineri, reprezentanţii fabricii de hârtie Pehart din Dej.

Conform acestora, daunele sunt exclusiv de natură materială.

"Doar una dintre maşinile de produs hârtie tissue este afectată, dar celelalte maşini şi liniile de converting funcţionează în parametri normali. Aceasta este o situaţie specifică şi avem procedurile potrivite pentru a evita producerea unor astfel de incidente pe viitor. Continuitatea business-ului nu a fost afectată şi am început deja procesul de reconstrucţie. Compania îşi va desfăşura activitatea în mod obişnuit", au precizat sursele citate.

Un incendiu de amploare a izbucnit, joi după-amiază, la o hală a fabricii de hârtie din Dej, judeţul Cluj, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările. Până în prezent, şase persoane cu suspiciuni de intoxicaţie cu fum sau arsuri uşoare au fost consultate de echipajul SMURD aflat acolo, fără a avea nevoie să fie transportate la spital. Toate focarele au fost lichidate, fiind distruse mai multe utilaje şi o porţiune din acoperişul halei. Incendiul a afectat o suprafaţă de circa 3.000 de metri pătraţi

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.