Raportul anual de activitate al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru anul 2018 va fi dezbătut, miercuri, de comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezbaterea are loc, miercuri, de la ora 13.30, în conformitate cu prevederile art.1, alin.(4), alin.(5) şi alin.(7) din Legea nr. 160/2012 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Documentul va fi dezbătut de Comisia pentru industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor, Comisia pentru energie, infrastructură energetică şi resurse minerale a Senatului, Comisia economică, industrii şi servicii a Senatului, Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a Senatului, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor.

Dezbaterea şi analiza raportului va avea loc în sala ”Depturilor Omului”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.