Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), instituţie din subordinea Guvernului, scoate la licitaţie pe data de 30 martie nava de pasageri Danubius, construită în 1972, şi pontonul aferent din Orşova, a anunţat luni instituţia, care a precizat că preţul de pornire va fi de 148.020 de lei, plus TVA, ceea ce înseamnă circa 38.700 euro cu TVA, la cursul actual, cât este preţul unui automobil premium.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două proprietăţi au ca port de înmatriculare Drobeta Turnu Severin.

Nava Danubius este un vas dedicat transportului de pasageri, iar aceasta poate transporta maximum 40 de persoane. Nava a fost construită în 1972 şi are o lungime de 25 de metri. 

Licitaţia este organizata de Sucursala Pentru Reprezentare şi Protocol Sinaia şi va avea loc la Hotel Mara pe data de 30 martie 2017. Cei interesaţi pot depune ofertele până în 29 martie.

RA-APPS organiza prin intermediul hotelului Mara din Sinaia croaziere cu nava Danubius ce durau 2-3 ore pe Dunăre, pe rute precum Orşova - Tabula Traiana - Cazanele Mici - Bustul lui Decebal - Mânăstirea Mraconia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.