Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" va trece la programul de vară, începând din 27 martie 2016, ceea ce va aduce o suplimentare a curselor pe rutele deja existente cu 59 de noi zboruri, dar şi 13 destinaţii noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul de vară al Aeroportului Internaţional Cluj va aduce o creştere atât a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii, cât şi a reţelei de rute. Astfel, potrivit unui comunicat, cele şase companii aeriene care operează pe aeroportul clujean vor opera pe 35 de destinaţii regulate, atât intern, cât şi extern.

Pe perioada sezonului de vară (27 martie - 29 octombrie) se vor suplimenta frecvenţele pe rutele existente operate de companiile aeriene Tarom, Lufthansa şi Wizz Air, aceasta din urmă crescând frecvenţa zborurilor de la 60 de curse săptămânale, câte avea până în prezent, la 104.

De asemenea, a doua parte a anului 2016 aduce la Cluj 13 rute noi, astfel că la dispoziţia călătorilor se vor afla zboruri spre Berlin Schoenefeld, Billund, Doncaster Sheffield, Alicante, Palma de Mallorca, Bucureşti Otopeni (operate de compania aeriană Wizz Air), Varşovia (LOT Polish Airlines), Liverpool, Dublin, Iaşi, Timişoara, Bucureşti (Blue Air) şi Barcelona (Vueling).

În data de 30 martie, de pe Aeroportul Internaţional Cluj se va putea zbura şi către Varşovia (Polonia), cu cursele companiei aeriane LOT Polish Airlines.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.