Cel mai mare producător de jocuri video din Polonia, CD Projekt are planuri pentru o mulţime de jocuri noi, într-o actualizare de strategie, inclusiv unul complet original, în afara celor două francize principale, The Witcher şi Cyberpunk, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă jocurile noi, CD Projekt a anunţat înfiinţarea unui nou studio în America de Nord, adăugând multi-player la majoritatea proiectelor sale viitoare şi extinderea în continuare a francizelor în filme şi TV.

CD Projekt a mai spus că intenţionează să lanseze alte câteva jocuri în cadrul francizelor sale principale.

”Activităţile şi valorile noastre de bază rămân neschimbate. Dorim să creăm jocuri de rol revoluţionare, cu poveşti memorabile care să inspire jucătorii”, a declarat directorul general al companiei, Adam Kicinski, într-un comunicat.

Un astfel de joc din seria Witcher va viza un public mai larg decât a făcut-o universul fantastic medieval cunoscut al Witcher, a spus CD Projekt fără a detalia.

Primele lucrări la proiectul original, cu numele de cod Haadar, au început anul trecut, a spus CD Projekt, adăugând că încă lucrează la concepte de bază şi pune bazele noii francize.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.