Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care producătorul de tuburi, ţevi şi profile tubulare Silcotub SA preia două centre de colectare a deşeurilor industriale reciclabile operate şi administrate de către Silnef SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Silcotub SA preia două centre de colectare a deşeurilor industriale reciclabile operate şi administrate de către Silnef SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Silcotub SA este un producător de tuburi, ţevi, profile tubulare şi acccesorii pentru acestea din oţel, parte din grupul internaţional Tenaris, unul dintre principalii furnizori de tuburi, ţevi şi servicii conexe în special pentru industria energetică mondială.

Silnef SRL este o companie specializată în colectarea şi valorificarea diverselor tipuri de deşeuri, precum deşeuri metalice feroase, deşeuri nemetalice sau de echipamente electrice şi electronice.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, menţionează autotitatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.