Producătorul de îngheţată Alpin57Lux, care deţine o fabrică la Sebeş, a semnat un acord de asociere cu cel mai mare grup leton din industria alimentară, Food Union, care îi va permite dezvoltarea în perioada următoare, potrivit unui comunicat al celor două companii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alpin57Lux produce peste 80 tone îngheţată zilnic, între care brandurile Transalpina, Fulg de Nea, Ice Pop şi Alpin Milk. Compania deţine o secţie de patiserie sub brandul Romcherie, precum şi legumele congelate Maestro Alpin.

„Performanţa realizată de echipa formată din peste 450 angajaţi Alpin57Lux a atras atenţia acestui investitor strategic, care are un proiect de dezvoltare care coincide cu planurile noastre. (...)  Următorii ani vor reprezenta un avânt şi mai puternic decât am fi reuşit pe cont propriu”, a declarat directorul general şi acţionarul Alpin57Lux, Ioan Istrate, citat în comunicat.

Istrate va rămâne în continuare la conducerea companiei. Alpin57Lux are o fabrică la Sebeş, judeţul Alba, şi un parc de peste 250 maşini şi distribuţie la nivel naţional. Brandul Alpin include peste 100 sortimente de îngheţată sub diferite mărci.

“Este o afacere prosperă, condusă de o familie şi o echipă de profesionişti pasionaţi de categoria bunurilor de consum alimentar: îngheţată, patiserie, congelate”, a afirmat Andrei Beshmelniţki, fondatorul şi proprietarul Food Union.

Food Union Group este un producător de lactate din Letonia axat pe distribuirea bunurilor de consum sub umbrela diferitelor mărci, asigurând în acelaşi timp soluţii personalizate pentru industria de lactate şi îngheţată. Compania este liderul de piaţă în industria alimentară şi de băuturi din Letonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.