Procedurile de vânzare/ cumpărare de pachete majoritare de acţiuni ale companiilor din Sistemul Energetic Naţional sunt suspendate pe perioada stării de urgenţă, conform ordonanţei militare anunţate joi seară de către ministrul de Interne Marcel Vela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe perioada stării de urgenţă se suspendă procedurile de vânzare/ cumpărare de pachete majoritare de acţiuni ale companiilor din Sistemul Energetic Naţional, indiferent de forma de proprietate a acestora”, prevede Ordonanţa Militară nr.8 anunţată joi seară de ministrul de Interne Marcel Vela.

Reluarea procedurilor se va face după încheierea stării de urgenţă cu decalarea corespunzătoare a termenelor prevăzute în calendarul anterior. 

Măsura se aplică începând cu data publicării ordonanţei militare în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgenţă în 16 martie, pentru 30 de zile, dar a anunţat că la începutul săptămânii viitoare va emite un nou decret, în vederea prelungirii stării de urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.