Premierul Marcel Ciolacu a explicat că reforma administrativă va fi dusă la capăt şi că nu poate exista performanţă dacă o dată la şase luni se schimbă premierul. Despre ministrul de Finanţe, Marcel Boloş a spus că mai face şi greşeli, dar că acestea sunt omeneşti şi că nu este rău intenţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reforma administrativă va fi dusă la capăt. Nu e vorba că vom tăia, se va aşeza, în sfârşit, pe alte baze, sistemul public. E o reformă aşteptată 30 de ani, nu poate să o facă Ciolacu în 6 luni. Am creat cadru legal, am început minister cu minister, o să începem agenţie cu agenţie, companie cu companie. e un lucru de durată, măcar un an de zile”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, luni seară.

Premierul afirmă că e nevoie de o stabilitate de cel puţin patru ani.

”De asta vorbesc de o stabilitate de cel puţin 4 ani de zile pentru România. Nu se mai poate să schimbăm premieri anual, nu poţi să mai ai performanţă. Uitaţi ce a însemnat măcar 2 ani de zile să avem un milistru la Transporturi, s-au deblocat toate. Nu poţi să schimbi din 6 în 6 luni ministrul Transporturilor, ministrul Finanţelor”, a mai declarat premierul. 

Marcel Ciolacu s-a referit şi la ministrul Finanţelor: ”Mai face şi domnul Boloş greşeli, cu pistoate, cu toate trăsnăile, sunt omeneşti, dar nu sunt greşeli de fond, nu e un om rău intenţionat. E oribil numai când îţi imaginezi (că vin cei de la ANAF cu pistolul la controale - n.r.). De aceea am început digitalizarea”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.