Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Executivul aprobă, joi, alte proiecte majore, cum ar fi modernizarea coridorului feroviar Craiova-Turnu Severin-Caransebeş, proiect de 20 de miliarde de lei, iar pe zona rutieră vor fi investite nouă miliarde lei şi „continuăm Autostrada 7 în Moldova pe segmentul Paşcani-Suceava”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şi azi, aprobăm alte proiecte majore. Modernizăm coridorul feroviar Craiova-Turnu Severin-Caransebeş, proiect de 20 de miliarde de lei! Pe zona rutieră, investim 9 miliarde de lei şi continuăm Autostrada 7 în Moldova pe segmentul Paşcani-Suceava! Fiecare kilometru nou construit are un efect concret în viaţa românilor: înseamnă afaceri care cresc, produc profit şi oferă noi locuri de muncă plătite corect”, a afirmat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de joi a Guvernului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.