CNAIR transmite să sâmbătă sunt posibile întreruperi sau funcţionări cu intermitenţe ale emiterii rovinietei şi peajului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sâmbătă,  15.05.2021, în intervalul orar 10:00 - 16:00, ca urmare a unor intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR, emiterea rovinietelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro şi aplicaţia etarife) şi a peajelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicaţia etarife şi prin punctele de distribuţie aparţinând  Rompetrol Downstream) nu va fi posibilă sau va funcţiona cu intermitenţe” precizează CNAIR.

În aceste condiţii, pentru a evita aplicarea unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziţie de către CNAIR.

Informaţii cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR S.A. – cnadnr.ro, secţiunea Produse/Servicii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.