Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, a anunţat miercuri finalizarea lucrărilor la structura de rezistenţă a noii fabrici ce se construieşte pe un teren de 2,5 hectare în vestul Bucureştiului, şi care va fi finalizată în luna aprilie a anului viitor, capacitatea de producţie urmând să crească de la 11.000 de tone/an în prezent, la 26.000 de tone/an din 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aici vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.), iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro”, a anunţat miercuri compania.

Prin extinderea şi modernizarea tuturor activităţilor, compania îşi va creşte cu 130% capacitatea de producţie proprie, de la 11.000 de tone pe an, cât este în prezent, la 26.000 de tone pe an, spun reprezentanţii Policolor.

”Noul complex are prevăzut şi un depozit propriu, la standarde de top pentru depozitare, cu sisteme de gestionare, picking şi livrare performante pentru o desfacere optimă şi performantă a produselor din stoc”, a declarat directorul general al grupului Policolor – Orgachim, Dave Jordan.

De întreaga lucrare se ocupă compania Ecoterm, care a fost desemnată la începutul acestei veri antreprenor general şi constructor al fabricii şi depozitelor Policolor. Doar depozitele vor ocupa în total 3.500 de metri pătraţi.

În prezent, din grupul Policolor mai fac parte producătorul de răşini Orgachim Resins şi producătorul de anhidride Ruse Chemicals.

Policolor deţine brandurile Spor, CasaBella şi Vinarom, dar şi sisteme profesionale pentru construcţii în gama Deko Professional.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România şi în peste 1.000 de service-uri auto din ţară. La nivel naţional, Policolor are zece magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România şi Orgachim Bulgaria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.