Militari, Titan şi Berceni, cartierele cu cele mai multe apartamente scoase la vânzare în ultimele trei luni, iar peste 1.500 de proprietari de apartamente din Bucureşti şi-au scos în ultimele trei luni la vânzare imobilul prin serviciul online inovator InstaBuy, prin care platforma imobiliară Casta cumpără apartamente cu plata cash.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 1.500 de proprietari de apartamente din Bucureşti şi-au scos în ultimele trei luni la vânzare imobilul prin serviciul online inovator InstaBuy, prin care platforma imobiliară Casta cumpără apartamente cu plata cash. Dintre acestea, 25% au fost acceptate şi au primit oferte ferme pentru achiziţia lor directă de către Casta, parte din grupul Neogen. Valoarea medie a ofertelor ajunge la aproximativ 73.000 euro”, arată platforma.

Dintre cele peste 1.500 de oferte analizate până acum de către Casta, prin serviciul InstaBuy, principalele cartiere de unde s-au înregistrat cererile depuse pe site sunt Militari, Titan şi Berceni. Cele mai multe dintre proprietăţile ofertate sunt apartamente cu două camere (42,4%), urmate de apartamentele cu trei camere (35%), cele cu patru camere (12,1%) şi garsoniere (11,5%).

Valoarea medie a ofertelor ajunge la 72.992 euro, în linie cu preţurile medii de tranzacţionare raportate în ultimul trimestru în Bucureşti.

Pentru a beneficia de soluţia InstaBuy, proprietarii trebuie să solicite o ofertă pe platforma Casta.eu, oferind, responsabil, toate detaliile apartamentului. În cel mult 3 zile, primesc o ofertă fermă, cu plata cash, pentru imobil, simplu şi transparent, şi au garanţia că pot încheia tranzacţia într-un timp foarte scurt (până la 10 zile în cazul imobilelor care nu sunt ipotecate). Proprietarii pot decide în termen de 5 zile de la primire ofertei dacă acceptă sau nu oferta de cumpărare Casta.eu, spun reprezentanţii platformei.

Platforma Casta.eu oferă proprietarilor de imobile o gamă completă de servicii, de la postarea anunţurilor de vânzare şi până la vânzarea instant prin serviciul iBuyer, precum şi soluţii pentru cumpărători, printre care brokeraj de credite şi asistenţă la găsirea celei mai bune soluţii de finanţare pentru finalizarea achiziţiei casei lor.

Casta.eu face parte din grupul Neogen,  controlat de omul de afaceri Călin Fusu, care a investit şi în BestJobs, Avocado.red sau Vivre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.