După mulţi ani în care smartphone-urile Google au ajuns în România din piaţa gri, gigantul american pare pe punctul de a începe să-şi vândă smartphone-urile pe căi oficiale şi în ţara noastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Etichetele electronice de garanţie pregătite de Google pentru  smartphone-ul Pixel 8a şi văzute de cei de la Android Authority au în vedere 10 ţări noi, printre care şi România.

Acest lucru poate însemna că Google îşi va vinde pe căi oficiale în ţara noastră următorul smartphone, Pixel 8a care devine şi primul produs din serie vândut oficial în România.

În afară de ţara noastră, Pixel 8a va intra oficial şi în Republica Cehă, Finlanda, Ungaria, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia şi Slovenia.

Din câte se pare, Pixel 8a se va baza pe chipset-ul Tensor G3, care va aduce sporuri marginale de performanţă şi va avea un ecran OLED de 6,1 inch cu 120Hz.

Nu vor exista upgrade-uri importante pe partea foto, în schimb, va fi introdus suportul pentru ieşirea video DisplayPort.

Smartphone-ul Pixel 8a ar putea fi prezentat oficial la Google I/O, eveniment care debutează pe 14 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.