Petro Construct, companie fondată de omul de afaceri Petre Niculae, a anunţat finalizarea unei investiţii de 18 milioane de euro în prima clădire de birouri din portofoliu, Politehnica Business Tower.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Politehnica Business Tower este noua clădire de birouri pe care Pedro Construct o lansează în piaţă. Investiţia de 18 milioane de euro aduce în Capitală o clădire construită pe 9 niveluri, care  beneficiază de spații comerciale la parter, iar la etaje  de spații de birouri pentru închiriat şi vânzare, însumând peste 9.500 de metri pătrați construiţi”, anunţă compania.

De asemenea, clădirea dispune de acces la 90 locuri de parcare supraterane şi subterane.

“Geometria clădirii şi suprafeţele etajelor oferă o compartimentare flexibilă, astfel încât fiecare etaj să poată acomoda până la 4 chiriaşi. Strategia de închiriere ia în calcul şi găzduirea în clădire a unor servicii adiacente, foarte importante pentru zonă şi pentru proiect: restaurant, clinică medicală, bancă, farmacie, spălătorie ecologică”, spune Petre Niculae, fondator Pedro Construct.

Clădirea este amplasată în partea de Centru–Vest a Bucureștiului, în zona Politehnica–Lujerului.

”Este prima clădire de birouri pe care Pedro Construct a dezvoltat-o până în prezent. Alături de tatăl meu, Petre Niculae, şi de noul partener al afacerii, Florin Ababe, avem planuri importante de investiţii pentru următorii ani, iar proiectele pe care le vom dezvolta vor aduce o nouă viziune şi abordare business-ului nostru, dar şi întregului sector imobiliar,” declară  Lucia Niculae, business development director, Pedro Construct.

Procesul de închiriere al imobilului este coordonat de compania internaţională Avison Young, prezentă pe piaţa din România din 2017. Compania oferă proprietarilor şi chiriaşilor servicii de consultanţă în investiţii imobiliare, tranzacţii de închiriere, finanţări, evaluări, property şi project management pentru toate tipurile de proprietăţi.   

Clădirea oferă şi oportunitatea de închiriere şi/sau vânzare pentru spaţii de co-working, fiind uşor de compartimentat pentru viitorii clienţi.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, mai multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

Cel mai recent proiect în lucru este “Jolie Village” din Nordul Capitalei. Jolie Village este primul proiect rezidenţial dezvoltat în asocierea dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae şi Florin Ababe, şi pe care Lucia Niculae îl gestionează din funcţia de business development director, împreună cu Florin Ababe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.