Aproximativ 45% dintre turiştii români şi-au achiziţionat încă din primăvară pachetele turistice pentru luna iulie, iar peste 60% dintre vacanţe au fost rezervate de familii cu copii, potrivit agenţiei de turism online Paravion. Cea mai căutată destinaţie a fost Creta, cu 30% din totalul vânzărilor, pentru care bugetul mediu alocat de români ajunge la 750 de euro pentru un pachet de şapte nopţi, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Destinaţiile preferate de  clienţii agenţiei în această perioadă sunt insulele greceşti, care au înregistrat, de altfel, cele mai mari vânzări.

„Luna iulie este cea a concediilor petrecute în familie, iar Creta este o destinaţie ideală”, a declarat directorul general al Paravion, Remus Vişan. 

Bugetul mediu alocat de români, în iulie, pentru această destinaţie ajunge la 750 de euro pentru un pachet de şapte nopţi, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele. Preţul include şi biletele de avion şi transferul de la aeroport la hotel şi retur. 

Au fost însă şi români care au plătit 1.050 euro de persoană pentru un sejur de şapte nopţi la un hotel de 5 stele, spun reprezentanţii Paravion.

Cei care au optat pentru un hotel de 4 stele cu regim all inclusive au plătit 1.400 euro de persoană pentru un sejur de şapte nopţi în luna iulie.

Agenţia de turism online Paravion este prezentă pe piaţa europeană de turism în mai multe ţări, între care Marea Britanie, Spania, Ungaria, Bulgaria sau Cipru. Compania activează din 2015 şi în Turcia, sub brandul Bavul.com, achiziţionat de la compania de telefonie mobilă Turkcell.

Anul trecut, compania a avut venituri de 46 milioane euro în România şi 21 milioane euro în Turcia.

viewscnt

 

spun reprezentanţii agenţiei de turism online Paravion. Destinaţiile preferate de  clienţii agenţiei în această perioadă sunt insulele greceşti, care au înregistrat, de altfel, cele mai mari vânzări.

”Creta este o destinaţie ideală pentru familiile cu copii”, a declarat Remus Vişan, directorul general al Paravion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.