Orange România extinde reţeaua 5G în Oradea şi anunţă discounturi în perioada următoare. Reţeaua Orange 5G este acum disponibilă în 29 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Orange România continuă extinderea reţelei sale 5G la nivel naţional şi, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităţilor publice şi companiilor din Oradea acces la cea mai bună experienţă de conectivitate. În plus, clienţii din Oradea beneficiază de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziţia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă vin cu reduceri de până la 50%” anunţă compania.

Reţeaua Orange 5G devine disponibilă în 29 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Timişoara şi Târgu Mureş, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale. Totodată, numărul oraşelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Târgu Mureş şi Sibiu.

Cu ocazia lansării 5G în Oradea, exclusiv în magazinele din oraş, clienţii beneficiază pe toată durata lunii mai de o ofertă specială Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clienţii sunt recompensaţi cu un discount de 100 euro, în loc de 40 euro la achiziţia unui telefon 5G, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, dar funcţional. Astfel, clienţii din Oradea pot achiziţiona telefonul Motorola Moto G53 5G la preţul de 99 euro împreună cu abonamentul Fun 11, însă prin intermediul ofertei locale de Buy-Back 5G, acesta poate fi cumpărat cu 0 euro, dacă aduc un telefon vechi a cărui valoare este de minimum 10 euro. Prin intermediul programului Buy-Back, Orange încurajează un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător, ca parte din angajamentul companiei de a reduce amprenta de carbon.

Compania are şi reduceri speciale exclusiv online. De exemplu, în această perioadă, abonamentul Smart Plus 15, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 15 euro la 7,5 euro/lună, în timp ce abonamentul Fun 11 cu internet 5G nelimitat, şi 8,22 GB roaming SEE este acum 8.8 euro/lună, redus acum cu 20%.

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, reţeaua Orange 5G este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică, însă deschide şi noi oportunităţi de dezvoltare în zona de inovaţie şi cercetare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.