OMV Petrom este gata să cheltuiască până la 264,8 milioane lei (55,8 milioane euro) pentru lucrări de instalare conducte, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează achiziţia de ”lucrări de instalare conducte din oţel, fibră de sticlă şi polietilenă de înaltă densitate”, potrivit anunţului.

Valoarea acordului cadru este estimată între 32,1 milioane lei (6,8 milioane euro) şi 264,8 milioane lei (55,8 milioane euro).

Compania intenţionează să încheie un acord cadru cu durata de 48 luni cu minimum 5 şi maximum 8 firme.

Firmele interesate trebuie să aibă o medie a cifrei de afaceri anuale, pentru ultimele trei exerciţii financiare (2015, 2016, 2017), de minimum 7,5 milioane lei, fără TVA.

Tototdată, firmele interesate trebuie să demonstreze o experienţă similară prin prezentarea de documente care să demonstreze execuţia, în ultimii cinci ani, a unor lucrări de instalare/intervenţie/reparaţii/modernizare conducte din oţel în infrastructura de transport ţiţei/gaze/apa de zăcământ, la nivelul a maximum cinci contracte, în valoare cumulată de cel puţin 5 milioane lei, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.