Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a companiei de stat Tarom care efectua astăzi zborul RO 187 pe ruta Bucureşti - Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, anunţă compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, o aeronavă a Companiei TAROM care efectua astăzi zborul RO 187 pe ruta Bucureşti - Amman a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, conform procedurilor standard în situaţii de vizibilitate scăzută.  Subliniem faptul că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă, iar aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã decolând spre destinaţia iniţială - Bucureşti imediat ce condiţiile meteorologice au permis asta”, anunţă compania.

De asemenea, Tarom precizează că în prezent pasagerilor zborului RO 188 pe ruta Amman-Bucureşti li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC261/2004, aceştia urmând să fie rerutaţi sau cazaţi, după caz.

”Compania Tarom depune toate eforturile şi ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi încrederea acordate şi reiterăm faptul că prioritatea Companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, mai arată compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.