Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de 5 stele, a semnat 73 de contracte de vânzare – cumpărare pentru etapa rezidenţială a ansamblului Nordis Mamaia 5 stele. Nordis Group afirmă că a închis anul 2022 cu 341 de apartamente vândute, cu o valoare cumulată de peste 33 milioane de euro. 98% dintre achiziţii au fost realizate cu cash, 38% dintre vânzări fiind realizate prin recomandări

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construit pe o suprafaţă de peste 43.000 de metri pătraţi, situat între mare şi lac, la doar 50 de metri de plajă, Nordis Mamaia cuprinde clădiri rezidenţiale şi cel mai mare hotel de pe litoral, care urmează să fie inaugurat în acest an, afirmă compania.

”Cu o valoare de piaţă de peste 400.000.000 Euro, la finalizarea întregului proiect, ansamblul va fi cea mai mare dezvoltare mixtă din România, ce însumează 250.000 metri pătraţi construiţi. Proprietarii apartamentelor rezidenţiale vor avea acces la servicii premium, precum room service, concierge, valet parking, dar mai ales acces facilităţi premium ale hotelului de 5 stele, deschise tot timpul anului: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare şi exterioare, 12 restaurante şi cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, locuri de joacă, Cinema VIP, clinică de recuperare medicală, plajă privată”, precizează Nordis Group.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Proprietarii apartamentelor rezidenţiale pot alege serviciul de mobilare oferit de Nordis Group sau pot mobila individual imobilele proprii. ”Serviciul de mobilare oferit de dezvoltator urmează linia designului interior al întregului ansamblu Nordis Mamaia. Abordarea Nordis Mamaia respectă o lege fundamentală a designului, interdependenţa între estetic şi calitate, ce au ca obiective principale satisfacerea nevoilor şi aşteptărilor utilizatorilor. Elegant şi atemporal, designul interior al camerelor respectă criteriul utilităţii, asigurând condiţiile de funcţionare optime: aviz ISU, sisteme optime de climatizare, integrarea sistemului SMART Home şi a încălzirii în pardoseală. Sistemul SMART Home oferă relaxarea şi confortul cu care oaspeţii se vor obişnui într-o clipă şi pe care şi-l vor dori în orice vacanţă şi nu numai”, subliniază reprezentanţii companiei.

Corpurile rezidenţiale lasă libertatea proprietarilor de a decide obiectivul achiziţiei, respectiv dacă apartamentul este strict pentru vacanţe relaxante la malul mării, pentru închiriere în mod individual sau pentru obţinerea unui venit pasiv în cel mai uşor mod cu putinţă, prin serviciul de Property Management oferit de Nordis Group.

Solicitarea serviciului de administrare a proprietăţii oferă posibilitatea proprietarului de a decide perioada exactă, fără termene impuse, în care doreşte să închirieze apartamentul prin Nordis Group, având asigurate toate serviciile aferente administrării.

„Se anunţă un an bun din toate punctele de vedere, pentru toate proiectele Nordis Group. Am început anul cu noi etape de livrări pentru ansamblul Nordis Mamaia, iar ieri am făcut chiar o premieră, reuşind să semnăm 73 de contracte de vânzare – cumpărare. A fost o mobilizare de forţe şi cel mai încântaţi suntem de faptul că am primit feedback extraordinar din partea noilor proprietari, care ne încurajează în demersul de a face Nordis Mamaia cel mai de seamă ansamblu hotelier şi rezidenţial de stele de pe litoral. ” susţine Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

Livrările în ansamblul Nordis Mamaia au început încă din luna iulie 2022, când au fost predate, încă din prima zi, peste 50 de apartamente în corpurile hoteliere. Procesul a continuat pe tot parcusul ultimelor luni,semnându-se contracte pentru ambele corpuri hoteliere.

Dezvoltatorul Nordis Group a implementat în România primul concept de investiţie imobiliară – cumpără o cameră de hotel - ce funcţionează precum un produs financiar, ce generează venit pasiv, garantat contractual, cu randament anual de 7%, la care se adaugă avantajul unei vacanţe anuale de 7 zile, estimată în prezent la peste 2000 de euro, oferite pe o perioadă de 30 de ani. Volumul vânzărilor de camere de hotel pentru investiţie valizează apetenţa românilor pentru investiţii imobiliare, stocul actual al acestui produs fiind de puţin peste 10 unităţi.

Avantajul major al acestui tip de produs imobiliar este degrevarea proprietarului de sarcinile aferente obţinerii unui venit pasiv: administrare, promovare, închiriere, contractare, curăţenie, reparaţii. Nordis Group operează integral hotelul Nordis Mamaia, proprietarii încasând venit pasiv anual începând de la 6240 Euro, fără alte griji.

Nordis Group a închis anul 2022 cu 341 de apartamente vândute, cu o valoare cumulată de peste 33 milioane de euro. 98% dintre achiziţii au fost realizate cu cash, 38% dintre vânzări fiind realizate prin recomandări.

Nordis Group dezvoltă în prezent proiecte cu o valoare de piaţă de peste 500.000.000 Euro, Bucureşti şi în cele mai populare staţiuni din România: Sinaia, Braşov, Mamaia şi îşi propune să devină lanţul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

Nordis Group, companie fondată în 2008, în România, cu capital 100% românesc înglobează în prezent 7 entităţi, cu specializare în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale premium. Grupul de firme Nordis este format din: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management. În prezent, Nordis Group are 4 şantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere şi rezidenţiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia şi Nordis Braşov, precum şi pentru imobilul rezidenţial Nordis View, din Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.