Al patrulea trimestru din 2018 aduce rezultate amestecate pentru Netflix, cu venituri uşor sub aşteptări, dar o creşterea importantă a numărului de abonaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună veste pentru Netflix este că a reuşit în ultimul trimestru să dobândească chiar mai mulţi abonaţi decât estimase. Compania se aştepta să atragă 7,6 milioane de abonaţi noi în această perioadă, însă numărul acestora a fost de 8,8 milioane.

Veniturile au fost puţin sub aşteptări, 4,19 miliarde de dolari în loc de 4,21 miliarde de dolari. Chiar şi aşa, venitul per acţiune a ajuns la 30 de cenţi, deşi era estimat să atingă valoarea de 24 de cenţi.

Cu aceeaşi ocazie, Netflix a mai făcut publice o serie de date legate de propriul conţinut. “Bird Box” a ajuns la peste 80 de milioane de vizualizări, după ce în prima săptămână a fost urmărit pe 45 de milioane de conturi.

De asemenea, serialele “You” şi “Sex Education” ar urma să atingă cifra de 40 de milioane de conturi în primele patru săptămâni.

O vizualizare este contorizată când este vizionat cel puţin 70% dintr-un film sau episod.

Interesant este că, susţin oficialii companiei, Netflix înregistrează acum 10% din totalul vizualizărilor pe televizoarele din Statele Unite, cu 100 de milioane de ore pe zi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.