Multe servicii Apple, inclusiv App Store, Apple Arcade, Music şi Maps se confruntă cu întreruperi, iar pagina de stare a companiei, care arată de obicei cât de gravă este o întrerupere, este, de asemenea, offline, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a realizat venituri din servicii de 19,2 miliarde de dolari în ultimul trimestru, aşa că o întrerupere prelungită ar putea avea un impact material.

Dar aceste tipuri de întreruperi sunt de obicei temporare. În unele cazuri, o aplicaţie precum App Store se încarcă darr se blochează sau nu permite descărcarea unei aplicaţii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În alte cazuri, aplicaţia nu se încarcă în totalitate.

Nu este clar ce cauzează întreruperea şi un purtător de cuvânt al Apple a refuzat să comenteze.

Bloomberg a scris că întreruperea are un impact asupra serviciilor interne ale Apple şi pentru angajaţii corporativi şi de retail şi ”împiedică repararea produselor, schimburile şi ridicarea articolelor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.