Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat duminică, la B1, că sunt trei programe pe care o să le pună acum în transparenţă, săptămâna viitoare, vorbim de microindustrializare, de servicii de piaţă şi de fonduri elveţiene, într-o formă uşor diferită. El a precizat că vor merge prin bănci, prin primă de capital astfel încât sprijinul să meargă spre investiţiile reale, proiectele mature, pe o primă de capital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt trei programe pe care o să le punem acum în transparenţă, săptămâna viitoare, vorbim de microindustrializare, de servicii de piaţă şi de fonduri elveţiene, într-o formă uşor diferită, nu aşa cum era cunoscut”, a spus ministrul.

El a precizat că programul era desfăşurat înainte prin agenţiile regionale pentru IMM-uri însă nu mai este timp. ”Anumiţi paşi procedurali nu au fost făcuţi la timp şi atunci, pentru a putea să cheltuim banii, ei trebuie să ajungă la antreprenori repede şi în timp util. Vom merge prin bănci, prin primă de capital astfel încât să sprijinim investiţiile reale, proiectele mature, pe o primă de capital”, a explicat Oprea.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ministrul Economiei a mai afirmat că este un program de creştere, de dezvoltare a firmelor care au proiecte mature.

”Săptămâna viitoare sau în maximum două săptămâni, într-o conferinţă de presă voi arăta rezultatele Start-Up Nation”, a afirmat ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.