Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 120 de noi contracte de finanţare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele, în valoare totală de 214.677.852,87 de lei, au fost încheiate între autorităţile publice locale din 116 unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi vizează reabilitarea termică şi eficientizarea energetică a unor clădiri publice, precum şi asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea de puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, arată comunicatul de presă al MDLPA.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.627 de contracte de finanţare, în valoare totală de 22.163.992.134,91 de lei, a precizat ministrul Cseke Attila. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.