Ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Veştea a semnat,marţi, 100 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 1.135.215.117,18 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de epurare a apelor uzate şi a sistemelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale, construirea unor poduri, precum şi reabilitarea şi modernizarea pistelor de biciclete, a podeţelor, trotuarelor şi rigolelor pentru apă pluvială, arată comunicatul de presă al MDLPA.

„Proiectele semnate astăzi au rezultate concrete pe termen lung şi vin în sprijinul nevoilor cetăţenilor din 38 de judeţe, ajutând la creşterea standardului de trai al acestora. Contribuim, astfel, la reducerea disparităţilor între regiuni, cu scopul final de a avea o Românie mai prosperă”, a precizat Adrian Veştea, conform sursei citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.