MInistrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan a precizat, după vizita în Emiratele Arabe Unite împreună cu premierul Marcel Ciolacu, că Sayer Bassar, CEO al companiei IHC, s-a arătat foarte interesat de Implementarea de proiecte IT comune între România şi EAU. „Asta va putea aduce în ţara noastră investiţii majore şi va contribui la consolidarea poziţiei României ca hub al tehnologiilor inovative în regiune”, a mai spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Întâlniri cu cele mai mari fonduri de investiţii din Emiratele Arabe Unite. În delegaţia condusă de premierul Marcel Ciolacu, în ţările din Golf, am participat astăzi la Abu Dhabi, la întâlnirea cu liderii celor mai importante companii de investiţii din Emiratele Arabe Unite, precum DP World şi International Holding Company, deţinut de familia regală a UAE”, a scris Bogdan Ivan, vineri pe Facebook.

„IHC este una dintre cele mai valoroase companii din întreaga zonă, cu o capitalizare de 280 de miliarde de dolari, al cărei portofoliu de investiţii vizează în primul rând noile tehnologii”, a continuat ministrul Cercetării.

„Dl. Sayer Bassar, CEO al IHC s-a arătat foarte interesat de Implementarea de proiecte IT comune între România şi Emiratele Arabe Unite. Asta va putea aduce în ţara noastră investiţii majore şi va contribui la consolidarea poziţiei României ca hub al tehnologiilor inovative în regiune”, a conchis Ivan.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.