Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan a anunţat că a stabilit împreună cu directoarea Băncii Mondiale pe Europa şi Asia Centrală Anna Akhalkatsi un parteneriat pentru dezvoltarea inovării, cercetării şi a serviciilor publice digitale din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Parteneriat cu Banca Mondială pentru dezvoltarea inovării, cercetării şi a serviciilor publice digitale din România. Am agreat împreună cu doamna Anna Akhalkatsi, directoarea Băncii Mondiale pe Europa şi Asia Centrală, un parteneriat prin care România poate atinge ţintele pe care şi le-a propus”, a scris Bogdan Ivan, miercuri pe Facebook.
 
Ministrul Cercetării a adăugat că astfel românii nu vor mai petrece atâta timp la cozi la ghişee.
 
„Alături de experţii din Banca Mondială mutăm relaţia românilor cu statul, de la ghişeu şi la cozi, direct pe telefoanele acestora, digitalizăm sistemul educaţional şi deschidem porţile cercetării către noi investiţii. Întâlnirea a avut loc imediat după întrevederea dintre premierul Marcel Ciolacu şi doamna Anna Akhalkatsi, pentru că dezvoltarea României trebuie să se întâmple cât mai repede şi mai eficient”, a completat Ivan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.