Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizatcă a vizitat, vineri, două ferme de reproducţie a suinelor şi o fermă avicolă, din judeţul Buzău. El a spus că acestea sunt „investiţiile unor oameni vizionari care au pariat pe zootehnia românească”. „Au accesat fonduri în valoare de peste 21 milioane euro, prin programele de sprijin lansate de Ministerul Agriculturii pentru dezvoltarea fermelor de reproducţie a porcilor şi de creştere a păsărilor”, a mai precizat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am vizitat, astăzi, două ferme de reproducţie a suinelor şi o fermă avicolă, din judeţul Buzău, investiţiile unor oameni vizionari care au pariat pe zootehnia românească. Au accesat fonduri în valoare de peste 21 milioane euro, prin programele de sprijin lansate de Ministerul Agriculturii pentru dezvoltarea fermelor de reproducţie a porcilor şi de creştere a păsărilor”, a scris Florin Barbu, vineri pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a mai spus că „aceşti investitori au toată admiraţia, dar şi sprijinul meu necondiţionat pentru ca aceste sectoare trebuie dezvoltate, astfel încât să asigurăm prezenţa pe mesele românilor a produselor din carne de porc şi pasăre româneşti”.

„Astfel de investiţii îmi dau încredere că suntem pe drumul ce bun! Împreună putem dezvolta zootehnia românească!”, a completat Barbu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.