Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuţ Barbu, l-a numit la conducerea Administraţiei Domeniilor Statului (ADS) pe Florin Nicolae, de profesie avocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin Ordinul nr. 1469/R/21.07.2023 al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuţ Barbu, la conducerea Administraţiei Domeniilor Statului – ADS a fost numit Florin Nicolae”, anunţă ADS.

Avocat de profesie, Florin Nicolae are o vastă experienţă în managementul structurilor de stat şi private, inclusiv din domeniul agricol. Până acum, Florin Nicolae a activat în cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

„În mandatul meu, vreau ca ADS să facă un pas înainte şi să treacă de la simpla administrare a terenurilor statului, la aplicarea unor măsuri, care să susţină activ politicile economice ale Guvernului. Pe de altă parte, vom continua şi proiectele şi programele începute, dar vom căuta să optimizăm aplicarea lor. Îmi doresc ca, împreună cu specialiştii din instituţie, să gestionăm şi să exploatăm cât mai profitabil această avuţie a ţării, reprezentată de terenurile agricole, în folosul românilor şi în folosul bugetului statului!”, a declarat Florin Nicolae, director general al Agenţiei Domeniilor Statului.

Agenţia Domeniilor Statului este o instituţie publică, finanţată de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Principalul domeniu de activitate al ADS este reprezentat de administrarea celor 320.000 ha terenuri cu destinaţie agricolă proprietate de stat; în prezent, în portofoliul Agenţiei există contracte de arendare şi concesiune pentru peste 250.000 ha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.