Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a declarat, miercuri, că preţul alimentelor de bază a scăzut în urma implementării ordonanţei privind plafonarea adaosului comercial la 14 produse agroalimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost zilele trecute prin mai multe magazine pentru a vedea cum a fost implementată ordonanţa privind plafonarea adaosului comercial. Am identificat lucruri foarte bune şi în magazinele din reţeaua dumneavoastră preţul alimentelor de bază a scăzut. M-aş bucura foarte mult ca şi în acest magazin, împreună să identificăm şi să vedem preţurile scăzute la cele 14 produse agroalimentare, aşa cum au fost transpuse în ordonanţă”, a afirmat Florin Barbu, miercuri, la deschiderea magazinului Kaufland din Şoseaua Fabrica de Glucoză.

La 1 august a intrat în vigoare ordonanţa de plafonare a adaosului comercial, iar anumite alimente, precum pâinea, laptele, fructele, legumele şi carnea ar trebui să fie mai ieftine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.