Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (MCID) a anunţat că organizarea, prin direcţia Managementului Bazelor Materiale de Cercetare, un concurs pentru ocuparea, pentru o perioadă nedeterminată, a postului vacant de director general la Agenţia Spaţială Români, instituţie care funcţionează în subordinea ministerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comunicatului de presă al MCID, ocuparea postului de director general este pe o perioadă nedeterminată, este organizat prin Direcţia Managementul Bazelor Materiale de Cercetare şi în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, precum şi în conformitate cu OMCID nr. 21980/2022 privind aprobarea Metodologiei de concurs pentru ocuparea funcţiei de director general la instituţiile şi unităţile care funcţionează în subordinea ministerului.

Ministerul menţionează că dosarele de concurs se depun pe Mendeleev 21-25, la sediul ministerului, până la data de 2 februarie 2023, documentele necesare înscrierii, condiţiile generale sau specifice prevăzute în fişa de post, bibliografia, tematica, etapele şi nu în ultimul rând, calendarul de concurs, pot fi vizualizate AICI

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.