Metrorex a anunţat, miercuri, că paza de la metrou va fi asigurată de Jandarmeria Română, după ce deputaţii au adoptat o modificare a legii de înfiinţare a Jandarmeriei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Camera Deputaţilor a promulgat modificarea legii de înfiinţare a Jandarmeriei Române pentru asigurarea serviciilor de pază şi protecţie la Metrorex”, se arată în comunicat.

În termen de 30 de zile, se va aproba prin Hotărâre de Guvern modul în care se va implementa prevederea legislativă menţionată.

”Hotărârea de Guvern va reglementa asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor aparţinând Metrorex, cu efective de jandarmi”, se arată în comunicat.

Ulterior, după aprobarea Hotărârii de Guvern, aceasta trebuie coroborată cu programul de implementare agreat între Ministerul Transporturilor şi Ministerul Afacerilor Interne, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.