Compania care administrează reţeaua de metrou a Bucureştiului, Metrorex, a încheiat trei contracte de asigurare cu Asirom, tranzacţie intermediată de brokerul Globasig, dintre care unul vizează acoperirea daunelor suferite de călători în cazul unui accident, cu o limită maximă de despăgubire de un milion de euro, au transmis, pentru News.ro, surse din piaţa de asigurări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, unul dintre contracte vizează acoperirea răspunderea civilă faţă de terţi, cu o limită totală de un milion de euro, iar al doilea contract face referire la răspunderea generală faţă de terţi şi are o limită totală de 100.000 euro. Potrivit surselor citate, tranzacţia a fost intermediata de Globasig.

”Încheierea pachetului de asigurare a fost intermediată de Globasig Broker de Asigurare Reasigurare, iar asigurătorul care a preluat riscurile este Asirom. Prima de asigurare totală pentru cele trei polite este de 22.000 de euro, iar poliţele au fost încheiate cu franşiză 0 şi au valabilitate de 12 luni”, au transmis sursele din piaţă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În noiembrie 2016, compania a lansat un anunţ prin care şi-a anunţat intenţia de a achiziţiona o asigurare de răspundere civilă faţă de terţi pentru care avea disponibilă o sumă de 132.000 lei, potrivit aceleiaşi surse.

Anul trecut, Metrorex a avut venituri totale de 717,77 milioane lei, potrivit datelor trimise Ministerului Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.