Lanţul de magazine Mega Image a anunţat joi că va continua implicarea în lupta împotriva pandemiei Covid-19 şi că susţine sistemul medical printr-o donaţie de 1,16 milioane lei către Crucea Roşie Română pentru achiziţia a 12 echipamente de ventilaţie medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care, deşi nu e uşor pentru nimeni, e important să rămânem solidari şi să contăm unii pe alţii. Noi, ca retailer, avem un rol crucial şi o mare responsabilitate prin urmare, ne-am mobilizat, depunem eforturi uriaşe şi facem investiţii pentru a rămâne în continuare un loc sigur pentru cumpărături. Ne dorim să sprijinim cât mai mult comunitatea şi am decis să ne alăturăm misiunii Crucii Roşii Române printr-o donaţie care să acopere achiziţia de sisteme complete de ventilaţie, atât de necesare pacienţilor aflaţi în stare gravă din cauza infectării cu Covid-19”,  afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

La rândul său, Ioan Silviu Lefter, director general la Crucea Roşie Română, afirmă că, cu sprinul acestei donaţii, va putea achiziţiona echipamente medicale, vitale pentru spitalele din România.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cele 12 monitoare şi ventilatoare medicale vor fi achiziţionate de Crucea Roşie Română şi vor fi distribuite în funcţie de necesităţile unităţilor sanitare şi de recomandările Ministerul Sănătăţii.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, organizaţia umanitară cu expertiză în prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor şi intervenţia în situaţie de dezastre, anunţă că este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul ţării la ameninţarea cu noul coronavirus (Covid-19).

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.