Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.385.516,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru patru obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor drumuri de interes local şi extinderea unor reţele de apă potabilă şi canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila, potrivit comunicatului de presă al MDLPA.

După cum este cunoscut, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localităţi (apa, reţeaua de canalizare şi gaze) şi reabilitează drumurile şi podurile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.