Liliana Anghel, fost director adjunct în Ministerul de Finanţe şi fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, a fost numită temporar secretar general în Ministerul Finanţelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liliana Anghel a fost totodată secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în perioada 2019-2021. Potrivit CV-ului său, între 2016-2017, Liliana Anghel a fost consilier la Cancelaria prim-ministrului.

De asemenea, prim-ministrul Marcel Ciolacu a semnat o altă decizie privind numirea temporară a lui Costinel-Daniel Nache în funcţia de secretar general al Autorităţii Vamale Române (AVR).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit unei alte decizii, Ion Cupă, fost preşedinte al AVR, a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Ion Cupă a fost eliberat zilele trecute din funcţia de preşedinte al Autorităţii Vamale Române, în locul acestuia fiind numit Marcel Simion Mutescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.