Lidl inaugurează trei magazine noi, în oraşele Bucureşti, Vaslui şi Pecica, unde se vor crea peste 65 de locuri de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lidl continuă investiţiile pe plan local prin inaugurarea a trei noi magazine pe data de 28 noiembrie: unul în Bucureşti, unul în Vaslui, iar cel de-al treilea în Pecica, judeţul Arad. Odată cu deschiderea celor trei magazine, se vor crea peste 65 de locuri de muncă”, anunţă compania.

Cele trei magazine nou inaugurate dispun fiecare de o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp. De asemenea, noul magazin Lidl din Bucureşti dispune de 100 de locuri de parcare, cel din Vaslui de peste 130 locuri de parcare, în timp ce noua unitate din Pecica pune la dispoziţia clienţilor peste 80 de locuri de parcare.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Odată cu deschiderea celor trei magazine Lidl, au fost create peste 65 de locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Pecica înlocuieşte o unitate situată la aceeaşi adresă, care a fost închisă pe data de 8 mai 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi experienţa pentru clienţi.

”Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, noile magazine Lidl din Bucureşti, Vaslui şi Pecica dispun de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenţă şi sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare”, mai arată compania.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.