Lanţul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor, a intrat, din nou, în insolvenţă, de această dată pe fondul pandemiei care a închis inclusiv toate librăriile din ţară, relevă date analizate de Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diverta este, probabil, singura firmă care a supravieţuit 10 ani unei insolvenţe şi, probabil, prima firmă care să iasă din a doua insolvenţă. Avem un super-brand, conceptul nostru este modern, iar furnizorii sunt alături de noi. Sunt sincer surprins de reacţia furnizorilor/creditorilor. Cu două excepţii, o editură şi un papetar, toţi vor să ne ajute. Este impresionant, chiar şi la cei 60 de ani ai mei", a declarat pentru Profit.ro fondatorul Diverta, Octavian Radu.

El discută la acest moment o serie de variante, precum "o coaliţie cu prieteni de business, editori şi papetari", pentru revitalizarea afacerii.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.