Compania Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor local IT&C, deţinută integral de Iulian Stanciu, preşedinte executiv eMAG, se pregăteşte să readucă pe piaţă marca de frigidere Fram, comercializată în regimul comunist, în perioada anilor '60 - '70, relatează Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acum, NOD a înregistrat marca "Fram, din trecut în prezent".

"NOD a dezvoltat o strategie de revitalizare a brandurilor istorice româneşti, precum Diamant şi Pegas. Fram este parte din aceeaşi iniţiativă si primul pas a fost să înregistrăm marca", au transmis reprezentanţii NOD pentru Profit.ro.


Primele modele de frigidere Fram au fost produse şi vândute 1961 la Întreprinderea de Maşini Electrice Bucureşti, fosta uzinele Klement Gottwald. În anii 60, autorităţile comuniste au mutat producţia frigiderelor la Sadu (Gorj). În această fabrică, cu o licenţă cumpărată din Franţa, au apărut noi modele de frigidere marca Thomson, redenumite ulterior Frigero şi apoi Arctic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.