Un magazin din Rusia vinde iPhone-uri la care logoul Apple a fost înlocuit cu chipurile preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi al preşedintelui american, Donald Trump.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Caviar, firmă rusească specializată în produse de lux, sesizând probabil oportunitatea pe care aparenta prietenie Trup - Putin o aduce, vinde în Rusia modele de iPhone 7 care au gravate pe spate chipurile celor doi lideri.

Cele două modele, Supremo Trump şi Supremo Putin, sunt placate cu aur pe spate şi gravate cu portretele lui Trump şi Putin, emblema şi primele versuri din imnurile naţionale ale celor două ţări.

Atât Supremo Trump, cât şi Supremo Putin sunt disponibile în versiunea de 32 GB şi au preţuri pe măsură. Cele două telefoane costă 3.313 dolari fiecare. Alternativ, fani înrăiţi ai celor doi preşedinţi le pot achiziţiona împreună pentru 6.650 de dolari.

Cei de la Caviar nu sunt la prima ispravă de acest gen, având o listă lungă de iPhone-uri cu chipul lui Putin gravat pe spate. Este, însă, pentru prima dată când este vizat alt personaj în afară de preşedintele Rusiei.

Deşi nu au fost făcute publice cifre privind vânzările, ţinând cont că aceste telefoane se comercializează de mai mulţi ani, probabil există o piaţă bună în Rusia pentru ele. Cele două noi modele s-ar putea bucura de succes pe piaţa din Rusia, presupunând că nici Apple şi nici Trump nu vor avea ceva împotrivă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.