Aplicaţia Messenger a celor de la Facebook primeşte suport pentru conferinţe video, fiind capabilă să susţină 50 de fluxuri video simultan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu doar că primeşte suport pentru conferinţe video, dar aplicaţia Messenger devine una dintre cele mai solide opţiuni pentru utilizatorii care folosesc în mod frecvent comunicarea video în scop personal sau la locul de muncă.

Cu Facebook Messenger, pot participa la o conferinţă video până la 50 de persoane simultan. Spre comparaţie, produsele concurente precum Skype sau Google Hangouts oferă această opţiune pentru cel mult 10 persoane.

Noua facilitate funcţionează şi arată diferit, în funcţie de numărul de participanţi. Dacă la o transmisiune participă cel mult 6 persoane, acestea apar simultan pe ecranul dispozitivului. Dacă numărul participanţilor este mai mare, aplicaţia va afişa doar imaginea persoanei care vorbeşte într-un anumit moment.

Suportul pentru conferinţe video urmează celui de convorbiri audio pentru grupuri, care a fost lansat în luna aprilie. De altfel, Facebook a susţinut pe tot parcursul acestui an un ritm alert de actualizare a aplicaţiilor sale de chat, atât WhatsApp, cât şi Messenger lansând zeci de noi facilităţi.

Noua opţiune a fost lansată pentru aplicaţiile de Android şi iOS. Deşi este vorba de o integrare treptată, se pare că un număr mare de utilizatori o pot deja folosi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.