Amazon a anunţat un nou dispozitiv pentru streaming, Fire TV Stick Basic Edition, care va fi comercializat oficial şi în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fire TV Stick Basic Edition este o versiune specială a mai vechiului Fire TV Stick. Diferenţa principală dintre cele două constă în lipsa asistentului digital Alexa, care este disponibil doar într-un număr limitat de ţări.

Noul dispozitiv dispune de un procesor cu opt nuclee, 1 GB memorie RAM şi 8 GB spaţiu de stocare pentru aplicaţii şi jocuri. Acesta suportă protocolul wireless 802.11ac, care-l recomandă pentru streaming-ul filmelor în format full HD.

Fire TV Stick Basic Edition va fi disponibil în toate ţările în care există şi serviciul Amazon Prime Video, unul din principalii concurenţi pentru Netflix.

Lansat în peste 100 de ţări, inclusiv România, în cursul anului trecut, serviciul Prime Video va beneficia de pe urma noul stick de streaming care va facilita utilizatorului vizionarea pe televizor a conţinutului video furnizat de Amazon.

Pentru 50 de dolari, produsul care poate fi achiziţionat de pe site-ul oficial Amazon include şi o telecomandă care oferă acces rapid la funcţiile de bază ale player-ului video.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.