Executivul a adoptat, vineri, hotărârea privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023, pentru Comuna Vetrişoaia, Judeţul Vaslui. Astfel, Guvernul a aprobat alocarea sumei de 3,215 milioane lei pentru realizarea lucrărilor de împrejmuire şi asigurării utilităţilor în punctul de trecere a frontierei de stat Bumbăta (România) – Leova (Republica Moldova), pe teritoriul comunei Vetrişoaia din judeţul Vaslui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Banii sunt alocaţi bugetului local al comunei Vetrişoaia, judeţul Vaslui, din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prin suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2023, mai arată comunicatul de presă al Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.